KORTENDIJK SLACHTOFFER VAN VUURWERKVANDALEN!

Vorige week is onze wijk helaas slachtoffer geworden van vuurwerkvandalen.

Merendeels komen deze elders vandaan. Vandaar onze oproep aan de jongeren in onze wijk zich niet mee te laten meeslepen door deze vandalen. Jammer genoeg zijn jullie zelf ook het slachtoffer geworden. De kiosk die speciaal door toedoen van jullie en voor jullie is geplaatst op het AB-speelveld is in vlammen opgegaan. Hiermee is jullie plek om te chillen verloren gegaan.

Het bewonersplatform had de herinrichting van het AB-speelveld al in de planning staan. Vandaar onze oproep aan jullie, jongeren van wijk Kortendijk, om mee te denken voor het opnieuw inrichten van dit speelveld. Daarnaast laat je horen waar voor jullie behoefte aan is in onze wijk.

Wij vragen jullie om jullie inspiratie te gebruiken als uitlaatklep om samen iets op te bouwen in onze wijk. Niet alles zal mogelijk zijn, maar jullie ideeën en vragen zijn welkom om samen met jullie en met andere partijen in onze gemeente te kijken wat wel mogelijk is en dit ook samen uit te voeren.

Daarom onze oproep aan jullie om niet te schromen jullie ideeën voor het AB-speelveld of in het algemeen voor onze wijk Kortendijk aan ons kenbaar te maken per email aan bpkortendijk@gmail.com. Dan gaan wij samen met de gemeente, andere partners en met jullie, uiteraard zodra het kan na versoepeling van coronamaatregelen, bekijken welke ideeën prioriteit genieten en potentieel uitvoerbaar zouden zijn.

Wij wachten op jullie reacties!